maanantai 12. lokakuuta 2015

Ruissipsit kinkkutäytteellä/ Rye chips with ham filling


Täyte on tehty käyttämällä Pullahiiren kinkkuvoileipäkakun kinkkutäytettä. Täyte riittänee arviolta n.30-40 ruissipsiin.


Pohja:
1 pussi Linkosuon maustamaton Aito ruissipsejä

Täyte:
150g ohuen ohut ylikypsää saunapalvikinkkua hienonnettuna
100g maustamatonta tuorejuustoa
100g yrttityorejuustoa
75g creme fraichea
n.3/4 maustekurkkua hienonnettuna
ruohosipulia hienonnettuna
mustapippuria

Koristeluun:
esim. kurkkua, tomaattia, paprikaa ja persiljaa



Toimi näin:

1. Laita kulhoon tuorejuustot ja creme fraiche. Sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää hienonnettu ruohosipuli, maustekurkku, kinkku ja mustapippuri. Sekoita tasaiseksi. (Täyte maustuu vanhetessaan, sen voi valmistaa jo edellisenä päivänä ja antaa vetäytyä jääkaapissa).

2. Pursota täyte ruissipsien päälle käyttäen isoa tähtityllaa ja koristele esim. kurkun siivuilla. Ruissipsit kannattaa kuorruttaa vasta juuri ennen tarjoilua, jotta ruissipsi pysyy rapeana.   


Herkkuja leipomassa



Rye chips with ham filling

Recipe for the filling is from Pullahiiri blog. Filling will enough approx. 30 to 40 rye chips. 


Base:
orginal rye chips (Something similar to this.)

Filling: 
150g thinly sliced ham chopped
100g cream cheese

100g herb cream cheese
75g creme fraiche
approx. 3/4 pickle chopped
black pepper
chives chopped

Decoration: 

for example: cucumber, bell pepper, tomato and parsley

1. Put in the bowl the cream cheese, herb cream cheese and creme fraiche. Stir with spatula until smooth. Add the black pepper, chopped chives, pickles and ham. Stir until smooth.(Filling will gain more flavor as getting older. You can put your filling in the fridge and let it sit there until the next day).

2. Fill rye chips with ham filling and decorate with sliced cucumber. It is better to fill your rye chips just before serving to allow them to stay crispy.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti