lauantai 27. helmikuuta 2016

Ruissipsit kylmäsavuporotäyteellä/ Rye Chips With Cold-smoked Reindeer Filling

























Täyte on tehty muokkaamalla Pullahiiren kinkkuvoileipäkakun kinkkutäytettä. Tästä riittänee arviolta n.30-40 ruissipsiin. Tämä sopii myös esim. tuulihattujen täytteeksi.
 

Pohja:
1 pussi Linkosuon maustamaton Aito ruissipsejä

Täyte:
120g ohuita poron kylmäsavupaisti siivuja

200g maustamatonta tuorejuustoa
75g creme fraichea
ruohosipulia hienonnettuna maun mukaan (taisin laittaa 1/4dl-1/2dl)
mustapippuria


Toimi näin:

1. Laita kulhoon tuorejuusto ja creme fraiche. Sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää hienonnettu ruohosipuli, kylmäsavuporo ja mustapippuri. Sekoita tasaiseksi. (Täyte maustuu vanhetessaan, se kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä ja antaa vetäytyä jääkaapissa).

2. Pursota täyte ruissipsien päälle käyttäen isoa tyllaa. Ruissipsit kannattaa kuorruttaa vasta juuri ennen tarjoilua, jotta ruissipsi pysyy rapeana. 




Rye Chips With Cold-smoked Reindeer Filling 


Recipe for the filling is made by editing ham filling from the Pullahiiri blogs Ham Sandwich Cake. Filling will enough approx. 30 to 40 rye chips. This is also suitable for filling cream puffs. 


Base: 

orginal rye chips (Something similar to this.)

Filling:
120g thinly sliced cold-smoked reindeer roast
200g cream cheese
75g creme fraiche
black pepper for taste
chives chopped for taste (I think used something betwean 25ml to 50ml)
 


Do this:
 

1. Put in the bowl the cream cheese and creme fraiche. Stir with spatula until smooth. Add black pepper, chopped chives and cold-smoked reindeer meat. Stir until smooth.(Filling will gain more flavor as getting older. It is good to prepare filling day before serving and let it sit in the fridge).

2. Pipe cold-smoked reindeer filling top of the rye chips. It is better to fill your rye chips just before serving to allow them to stay crispy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti