torstai 21. heinäkuuta 2016

Kolmen suklaan browniet/ Brownies With Three Chocolate


























Om nom! Nämä browniet ovat oikein suussa sulavia :) Alkuperäinen ohje on otettu Kanelikaruselli blogista ja hän on ottanut reseptin Nigellalta (Nigellan Snow flecked brownie). Itse muokkasin reseptiä käyttämällä toblerone suklaata ja tekemällä brownien hieman pienempään vuokaan, sillä halusin brownieihin korkeutta ja tietenkin lisäsin suklaarouheen määrää :)

 
Brownie:
200g normaalisuolaista voita
200g Fazer taloussuklaata
3 munaa
2dl (180g) sokeria
1tl vaniljasokeria
2dl (130g) vehnäjauhoja
ripaus suolaa
100g valkosuklaa tobleronea ja 75g-100g maitosuklaa tobleronea karkeasti rouhittuna


Koristeluun:

Tomusokeria
Mansikoita


Tee näin:

1. Sulata voi ja suklaa kattilassa miedolla lämmöllä samalla sekoittaen. Anna seoksen jäähtyä.
 

2. Vatkaa sekaisin munat ja sokerit. Lisää hieman jäähtynyt voi-suklaaseos ja vatkaa tasaiseksi. 

3. Lisää siivilän läpi keskenään sekoitetut jauhot ja suola. Kääntele nuolijalla tasaiseksi. Lisää suklaarouheet ja kääntele tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan, käytin 20 x 20 cm. (brownieistani tuli n. 2cm paksuja)
 

4. Paista 175-asteisessa uunissa keskitasolla kunnes brownie alkaa hieman irrota reunoilta, mutta on keskeltä vielä löysää. Kun hammastikun tökkää keskelle kakkua, siihen saa tarttua taikinaa. Paistoin omaani 26 min. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi ja anna vetäytyä yön yli jääkaapissa. 

5. Anna brownien olla huoneenlämmössä hetki ennen tarjoilua.  Siivilöi päälle tomusokeria ja tarjoile mansikoiden kera.



Brownies With Three Chocolate

Om nom! These brownies are melting in the mouth :) Original recipe is from Kanelikaruselli blog and she has taken the recipe from Nigella (Snow flecked brownie). I modified recipe by useing Toblerone chocolate and making this slightly smaller dish. And of course I added the amount of chopped chocolate :)


Brownie:
200g normally salted butter
200g dark chocolate (I use 44%)
3 egss
200ml (180g) sugar
1 teaspoon vanilla sugar
200ml (130g) all-purpose flour
pinch of salt
100g white chocolate Toblerone and 75g-100g milk chocolate toblerone roughly chopped


Decoration:

Icing sugar
Strawberries

Do this:

1. Cut butter and chocolate into the saucepan. Heat gently over low heat while stirring until butter and chocolate are melted into a smooth mixture. Let the mixture cool slightly.
 

2. Whisk eggs and sugar untill mixt. Add chocolate-butter mixture and whisk lightly until smooth.

3. Mix together flour and salt. Add flour mixture trough sieve to the cake mixture in small portions and fould in until smooth. Add chopped Toblerone chocolates and fold in until smooth. Pour the pattern into a baking dish which is lined with baking paper, I used 20 x 20 cm. (Brownie came approx. 2cm thick). 
 
4. Bake in 175 C (350F) degree oven in the middle level until brownie starts to slightly loosen the edges, but the middle is still loose. When toothpick is stab to the center of the cake, the batter should be grasped. I baked mine 26 min. Cool to room temperature and allow to stand overnight in the fridge.

5. Let brownies stand at room temperature for a while before serving. Sift the icing sugar top of the brownies and serve with strawberries.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti