sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Tuplasuklaa cookie-juustokakku palat/ Double Chocolate Chip Cookie Cheesecake Bars


Pinterestiä selaillessani löysin tämän mielenkiintoisen ohjeen Eating on a Dime blogista. Sieltä löytyy kuvalliset ohjeet näiden herkkupalojen valmistukseen, jos joku haluaa katsoa. Olen vähän muokannut alkuperäisen ohjeen määriä ja pelkän tumman suklaan sijaan lisäsin joukkoon myös valkosuklaata. 


Pohja:
250g puolikarkeita vehnäjauhoja
1/2tl ruokasoodaa
1/4tl suolaa
150g normaalisuolaista voita huoneenlämpöisenä
100g sokeria
147g fariinisokeria
1 muna
2tl vaniljasokeria
200g Fazer taloussuklaata karkeaksi rouhittuna
150g valkosuklaata karkeaksi rouhittuna

Täyte:
200g maustamatonta Philadelphia tuorejuustoa pehmennettynä
50g sokeria
1 muna
1tl vaniljasokeria


Tee näin:

1. Sekoita keskenään vehnäjauhot, ruokasooda ja suola. Pistä sivuun odottamaan.

2. Vaahdota voi, sokeri ja fariinisokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna ja vaniljasokeri, vatkaa kunnes ainekset ovat sekoittuneet.

3. Siivilöi vaahdon joukkoon jauhoseos ja kääntele nuolijalla tasaiseksi. Lopuksi kääntele joukkoon rouhitut suklaat.

4. Vuoraa 20 cm x 20 cm vuoka leivinpaperilla. Painele 2/3 osaa taikinasta vuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.

5. Valmista täyte. Laita kaikki täytteen aineet kulhoon ja vatkaa tasaiseksi seokseksi.   

6. Kaada juustokakkutäyte keksipohjan päälle ja murusta sen päälle loppu täyte. Paista uunin keskitasossa 175 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes juustokakku on asettunut ja keksitaikina on ruskistunut (paistoin omaani 35 minuuttia ja noin paiston puolivälissä peitin vuokani leivinpaperilla, jotta pinta ei tummuisi liikaa). Anna jäähtyä täysin ennen kuin leikkaat paloiksi (annoin leivonnaiseni levätä yön yli jääkaapissa ennen kuin leikkasin sen paloiksi ja otin hyvissä ajoin huoneen lämpöön ennen tarjoilua).



Double Chocolate Chip cookie Cheesecake Bars

I was searching recipes from Pinterest and I saw this interesting recipe from Eating on a Dime blog. From there you can find instructions in English and with pictures for this recipe. I have little modified amounts of the original recipe and instead of using only dark chocolate I add in also white chocolate. I used 20 cm x 20 cm baking tin. 


Crust:
250g all-purpose flour
1/2tsp baking soda
1/4tsp salt
150g normally salted butter at room temperature
100g sugar
147g brown sugar
1 egg
2tsp vanilla sugar
200g roughly chopped dark chocolate (I use 44%)
150g roughly chopped white chocolate 

Filling:
200g softened Philadelphia cream cheese
50g sugar
1 egg
1tsp vanilla sugar  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti