keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Omar-palat/ Omar Bars


Herkulliset Omar-palat. alkuperäinen resepti on meilläkotona.fi sivustolta. Tein alkuperäisen reseptin puolikkaana pienempään vuokaan, mutta laitoin enemmän karkkeja.


Omar-palat:
250g normaalisuolaista voita 
135g sokeria
87g fariinisokeria
1tl vaniljasokeria
1 muna
187g vehnäjauhoja
1/2tl leivinjauhetta
0,6ml suolaa
1 pussi (220g) Omar-karkkeja


Tee näin:

1.Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit keskenään. Lisää joukkoon muna ja vatkaa seos tasaiseksi.

2. Sekoita keskenään kuivataineet, siivilöi taikinan joukkoon ja kääntele tasaiseksi.

3. Paloittele Omar-karkit ja kääntele joukkoon.



4. Levitä taikina leivinpaperoidun 28x18 cm brownievuoan pohjalle ja paista 175 asteisen uunin keskitasossa n. 25 min (paistoin omaani 22 min). Anna jäähtyä täysin, leikkaa sitten vasta paloiksi ja nauti :)




Omar Bars

Delicious Omar Bars. The original recipe is from meilläkotona.fi website. I made half of the original recipe for a smaller pan, but I put more candies.


Omar-palat:
250g normally salted butter
135g sugar
87g brown sugar
1 teaspoon vanilla sugar 
1 egg
187g all-purpose flour
1/2 teaspoon baking powder 
0,6ml salt
1 pag (220g) Omar candies (cream caramels)


Do this:

1. Whit electric mixer whisk room temperature butter and sugars together. Add egg and whisk until the mixture is smoothly.

2. Mix the dry ingredients together, sift into the dough and fold in.

3. Chop Omar candies and fold in. 

4. Spread the dough to the bottom of 28x18 cm brownie pan which is covered with baking paper and cook in the middle level of 175 C degree (350 F) oven for about 25 mins (I baked mine 22 mins). Let it cool completely, then cut into pieces and enjoy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti